Під "прикриттям": Путін "подарував" своїй доньці мільйони

Фонд "Національний інтелектуальний розвиток", яким керує Катерина Тихонова (ймовірна донька Володимира Путіна), отримав від державної "Роснефти" 28 млн рублів на проведення патентних досліджень, повідомляють Патріоти України.

Видання "МБХ медіа" виявило інформацію на сайті держзакупівель. Йдеться про фонд, який працює під брендом "Иннопрактика".

Про які конкретно дослідженнях йдеться, з документації не зрозуміло. Розділ "Технічне завдання" з незрозумілих причин порожній. Відомо лише, що дослідження повинні бути проведені "з урахуванням пріоритетів інноваційної діяльності компанії".

За даними ЗМІ, Катерина Тихонова - це молодша дочка президента Росії. Повідомлялося, що вона захоплюється акробатичним рок-н-ролом і навіть виступає на міжнародних змаганнях.

Тихонова є співзасновником фонду "Національний інтелектуальний розвиток", що працює спільно з Центром національного інтелектуального резерву МГУ під брендом "Иннопрактика".

За останні п'ять років фонд уклав понад 40 держконтрактів на суму близько 1,3 млрд рублів, майже половина цієї суми була отримана у 2017 році. Головний замовник фонду - "Роснефть" і її "дочка" "Арктичний науковий центр", які забезпечили фонду замовлень майже на 1 млрд рублів.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.