"Пішли наркомани і пенсіонери": Окупанти поскаржилися на погану якість нового поповнення "мобіків". Перехоплення

Чим довше триває повномасштабна війна, розв’язана Росією проти України, тим гіршої "якості" стають мобілізовані окупанти. Новостворені формування російської армії поповнюють ким доведеться - наркоманами, алкоголіками, літніми людьми, тими хто ніколи не служив і не тримав в руках зброю, передають Патріоти України.

На низькоякісних "чмобіків" постійно скаржаться їхні командири. Одну з таких перехоплених телефонних розмов надало в розпорядження "Обозревателя" хакерське угруповання "Фронтові розмови окупантів".

Як стає зрозуміло з аудіоперехоплення, окупант, який командує одним з ворожих підрозділів, розповідає своєму знайомому про "набрід" яким поповнюють російські формування на фронті.

"Тут такий набрід, пиз….ц: люди похилого віку, ці сільські хлопці, які б…ть вважають, що б…ть конопля - це нах…й не наркотик... Контингент пиз…ець, від малого до великого. Земляк у мене тут є один, узагалі в армії не служив…", – розповів окупант.

Такий "контингент" в прискореному режимі проходить КМБ (курс молодого бійця) і потрапляє на передову, де дуже швидко перетворюється, в кращому разі – на вміст чорних пакетів, а в іншому – на звичайне добриво для українських чорноземів.

"Усіх спочатку готують, КМБ (курс молодого бійця) нібито проходять, а потім штовхають далі... Та ось зараз батальйон якийсь формують, підтягнуть їх, не підтягнуть", – розповів окупант, який особливого оптимізму з цього приводу не відчуває. УВАГА! У відео присутня ненормативна лексика

Нагадаємо, в країні-агресорці Російській Федерації продовжується "часткова" мобілізація, яка стала цілою проблемою для Кремля та російського суспільства.

Джерело: Обозреватель

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...