Після суперечки: Лукашенко розповів про "несподівану пропозицію" від Путіна

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що російський лідер Володимир Путін зробив Мінську "несподівану пропозицію" щодо постачання нафти, передають Патріоти України.

"Президент Росії зателефонував. Ви знаєте, іноді у нас виникають суперечки щодо окремих питань, і він подав ідею, щоб ми над нею подумали, зокрема й щодо постачання нафти до Білорусі. Це була несподівана пропозиція", – повідомив Лукашенко. За його словами, Путін порадив підрахувати, скільки Білорусь втратить від зменшення мита у 2020-му до рівня минулого року.

"Якщо ми отримували торік від мита, припустімо, мільярд доларів, а цьогоріч внаслідок зниження цього мита – воно весь час знижується (через реалізацію у Росії податкового маневру. – Ред.) – матимемо, припустімо, 700 мільйонів доларів, то він сказав: "Ми триста мільйонів доларів компенсуємо, зокрема завдяки премії", – зазначив Лукашенко. Президент Білорусі додав, що Росія в такий спосіб готова зберегти "фінансовий рівень щодо нафти минулого року".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...