"Плачу, але як надихає": Мережу захопило відео, на якому баяністка грає гімн України через кілька хвилин після вибухів у Києві

Мережу захопило відео, на якому жінка грає гімн України на баяні через кілька хвилин після вибухів у Києві 17 жовтня, коли в центрі міста ворожий дрон-камікадзе зруйнував житловий будинок. Безстрашна баяністка з яскраво-червоними губами стала для співвітчизників ще одним символом незламності та непереможності українського народу,передають Патріоти України.

Відомо, що киянка знаходилася у сусідньому кварталі від місця вибуху. Зворушливе відео вдалося зняти фотографу Юрію Стефаняку дляUkraіner (щоб подивитися, доскрольте до кінця сторінки).

Літня киянка вийшла з музичним інструментом на балкон та виконала національний гімн України. За кілька метрів від неї густі клуби диму обволікали чергові зруйновані Росією будинки, а рятувальники діставали з-під завалів мирних людей."Плачу, але як надихає", "Ось так! З музикою та червоними губами, і ніяк інакше", "Як же я люблю українців і українок", "Наш неймовірний, непереможний народ", "Наші люди незламні", "Цей народ не перемогти. Сильна нація сильної держави", "До сліз", "Просто мурахи", "Безстрашна жінка. Здоров'я їй", "Такі люди надихають", – залишали під роликом коментатори.


У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...