"Погибло как минимум 7 российских наемников": "Урал" окупантів підірвали на блокпосту під Вуглегірськом (фото)

Інцидент стався рівно 5 років тому, 31 січня 2015 року, в розпал бойових дій на Донбасі.

В Інтернеті з'явилася інформація про загибель російських найманців під Вуглегірськом, де був підірваний на блокпосту російський Урал. Фотографії підірваної машини опублікував блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

Він зміг з'ясувати, що під час вибуху загинули відразу кілька російських солдатів. Крім того, судячи з даних, біля блокпоста зав'язався бій, де росіяни понесли додаткові втрати. Точної кількості убитих бойовиків блогер не повідомив, однак в результаті підриву точно померло як мінімум сім російських найманців.

"Тот самый блок-пост на выезде из Углегорска в направлении Дебальцево. 31/01/15 здесь остались Тарас и Пашка. Урал третьего мотострелкового взвода. 31/01/15 рядом с ним остались Мотя и Запорожец. Бэха Талого и Мангуста. Углегорск. 31/01/15. Талый, Мангуст и Карим остались рядом с ней", - пише він.




"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....