"Поїдуть поїздом, але опиняться у Москві": Депутат Держдуми запропонував викрадати західних чиновників, які відвідують Україну (відео)

Депутат Держдуми РФ Олег Морозов шокував несподіваною пропозицією щодо західних політиків, які в знак солідарності відвідують Україну. На його переконання, офіційних осіб дорогою в Київ треба брати в полон і везти в Москву. Про це він заявив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин", передають Патріоти України.

"На якомусь етапі в дуже недалекому майбутньому поїде якийсь військовий міністр натовської країни поспілкуватися із Зеленським поїздом до Києва — і не доїде. А прокинеться десь у Москві", - сказав Морозов.

Його ініціатива спочатку шокувала, а потім розсмішила російських пропагандистів. Ольга Скабєєва вирішила уточнити, чи має він на увазі викрадення політиків. На її запитання "Вкрадемо?" він відповів ствердно.

На переконання Морозова, лише таким способом західних чиновників й політиків можуть судити в Москві і визнати відповідальним за постачання зброї Києву. Водночас він заявив, що "не радить комусь з них прокинутися в Москві".

Скабєєва нагадала Морозову, що нещодавно в Київ приїжджали очільники оборонних відомств Великої Британії та США Бен Воллес і Ллойд Остін.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...