"Покровський напрямок не радує": Окупанти захопили ще одне село на Донеччині, - боєць ЗСУ

Російські окупанти мають просування на Покровському напрямку. Після важкого бою вони змогли захопити ще один населений пункт. Про це в своєму телеграм-каналі "Говорять Снайпер" 16 серпня повідомив боєць 24-ї ОШБр Станіслав Бунятов, передають Патріоти України.

"На Покровському напрямку дуже невтішні новини. Вчора ввечері там був **анутий заміс. Миколаївка станом на вчорашній вечір була повністю окупована. Хлопці з 25-ки за**ашили 2 "Гради", які здійснювали вогневу підтримку ворога", — йдеться в повідомленні.

Також про просування росіян у напрямку Покровська повідомив у своєму телеграм-каналі "Офіцер+" лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс".

"Покровський напрямок не радує. Вночі п**ори з боку Орлівки вже штурмували Новогродівку, швидше за все, поки що просто промацували силами розвідгруп, але побачимо, що буде далі. Поки що Новогродівка наша, як буде далі — покаже час", — написав він.

Заради "стратегічного співробітництва": Путін прибув до Азербайджану з візитом

неділя, 18 серпень 2024, 21:58

Російський диктатор Володимир Путін вперше з початку повномасштабного вторгнення прибув із візитом до Азербайджану. Про це повідомляє служба ВВС Азербайджану, передають Патріоти України. Зазначається, що Путін перебуватиме в Азербайджані два дні - 18 т...

Українські військові скинули російський прапор у ще одному селі Курської області (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 21:15

В неділю, 18 серпня 2024 року, морські піхотинці ЗСУ виклали відео з села Опанасівка Кореневського району Курської області Росії. Відповідний півхвилинний запис оприлюднено на офіційній сторінці у фейсбуці 36 окремої бригади морської піхоти імені контр...