"Полювання" вдалося: Російські окупанти потрапили в пастку українських снайперів (відео)

Українські снайпери влаштували засідку на декількох російських військових, які шастали в лісопосадках на сході. Влучними пострілами вони ліквідували окупантів, передають Патріоти України.

Полювання провели воїни з 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу. На їїFacebook-сторінці з’явилося яскраве відео. "Успішна засідка – зірваний ворожий план", – прокоментували у військовому формуванні механізованих військ Сухопутних військ ЗСУ.

На кадрах під вдало підібрану музику, українцям показали, як снайпери 28-ї ОМБр через приціл і прилад нічного бачення відслідковують пересування окупантів, а потім стріляють точно в ціль.

Вони успішно ліквідували щонайменше чотирьох військовослужбовців ворожої армії. У бригаді уточнили, що полювання пройшло на Бахмутському напрямку.Українці вражено відреагували на чітку роботу снайперів ЗСУ. У коментарях під відео вони подякували їм і всім воїнам за захист.

"Красива робота снайпера! Без сумнівів та вагань. Нищіть ту кац*пську наволоч!", "Дякую, наші рідні! Героям Слава!", "Дякую за відвагу. Господньої опіки повсякчас Кожному нашому Воїну-Захистнику", "Молодці! Дякуємо вам! Слава Україні, смерть ворогам!" – зазначили підписники.

"Потрібно більш активно нападати": Кадиров пообіцяв Росії взяти Одесу і Харків у травні

вівторок, 7 травень 2024, 16:54

Лідер Чечні Рамзан Кадиров поскаржився: Росії необхідно взяти Одесу і Харків цим травнем, підкресливши, що з Україною слід воювати жорсткіше та активніше, передають Патріоти України. Відповідну страшилку політик розповів з нагоди інавгурації свого прав...

“Двадцять п’ять років тому": Сі Цзіньпін пообіцяв "ніколи не забути" бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді

вівторок, 7 травень 2024, 16:38

Президент КНР Сі Цзіньпін пообіцяв “ніколи не забути” смертоносне бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді. Про це він заявив під час європейської поїздки, пише Bloomberg, передають Патріоти України. Як зазначається, заява Сі Цзіньпіня посилює ро...