"Полювання" вдалося: Воїни ЗСУ "затрофеїли" ворожий БТР і взяли в полон окупантів без бою (відео)

Воїни Збройних сил України продовжують поповнювати обмінний фонд. На Запорізькому напрямку вони без бою взяли в полон декількох окупантів із БТР. Про це повідомив український журналіст Юрій Бутусов. У Telegram він опублікував відео успішного "полювання" захисників, передають Патріоти України.

На кадрах показано "позицію" російських військових, яку ті облаштували в українському лісі на південних рубежах. Між дерев загарбники розташували свій бронетранспортер, маркований літерою Z, а самі сховалися в імпровізованому наметі.

Українським воїнам навіть не довелося відкривати вогонь по ворогу – загарбники покірно віддали зброю й стали на коліна, склавши руки за голови. Загалом в полон було взято трьох військовослужбовців російської армії, а їхній БТР тепер послугує захисникам України.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...