Помста за вбитих дітей: У результаті удару Ізраїля по столиці Лівану ліквідовано головного командира "Хезболли"

В Ізраїлі заявили про знищення головного командувача Хезболли Фуада Шукра

Під час удару армії Ізраїлю по столиці Лівану Бейруту у вівторок, 29 липня, був ліквідований "верховний військовий командир" Хезболли Фуад Шукр. Про це у соцмережі X повідомила пресслужба Армії оборони Ізраїлю.

Зазначається, що Шукр керував атаками Хезболли на Ізраїль, а також був відповідальним за удар угруповання по містечку Мадждал-Шамсі на півночі, на Голанських висотах, внаслідок якого загинули 12 дітей.

"Він також відповідав за більшість найсучасніших озброєнь Хезболли, включаючи ракети точного наведення, крилаті ракети, протикорабельні ракети, ракети дальнього радіуса дії та безпілотні літальні апарати", - йдеться у заяві.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...