Пропагандист Кремля випадково показав зруйновану станцію РЕБ окупантів "Репеллент-1" у Новій Каховці

Російські пропагандисти знову оконфузилися. Цього разу вони самостійно викрили свою брехню і навіть виклали в мережу докази того, що вони поширюють фейки. Зокрема, на прокремлівських засобах масової інформації зʼявилася новина про те, що ЗСУ нібито безпідставно націлилися на Каховську ГЕС. Проте захисники України все ж таки мали для цього причини. У мережі показали, які саме, інформують Патріоти України.

Звичайно, перш за все йдеться про знищення позицій окупантів та шлюзу, через який росіяни переправляють озброєння. Але це не все. Поруч із ГЕС була розміщення станція радіоелектронної боротьби. Про це свідчить супутниковий знімок, зроблений напередодні удару ЗСУ.

Як виявилося, українським військовим вдалося ліквідувати ворожу установку. Це підтвердив пропагандист Павло Руденко. Він зафіксував на камеру дрону шлюзи гідроелектротанції. На останніх секундах в кадр потрапила російська "Репелент-1".


Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...