Порятунок "рядового Є...": Bellingcat відклала показ фільму про провал операції з "вагнерівцями" - розслідувачів запросили до Києва, щоб вислухати версію Зеленського

Журналісти-розслідувачі Bellingcat відкладуть прем'єру фільму про провал операції із затримання бойовиків-"вагнерівців", щоб записати позицію Офіса президента, повідомляють Патріоти України.

За даними джерел ЗМІ з Офіса президента, де уважно спостерігають за роботою Bellingcat, час виходу фільму може бути перенесено на кінець березня. Спочатку планувалося, що фільм вийде 15 березня. Однак його творці вирішили провести додаткові зйомки.

В Україну прибула знімальна група з автором фільму Хрісто Грозєвим. Будуть записані інтерв'ю з низкою осіб, що входять в оточення попереднього президента Петра Порошенка. Зокрема один із народних депутатів, який активно коментував зрив операції із затримання "вагнерівців".

Але головне - під час додаткових зйомок командою Bellingcat буде записана позиція Офіса президента Володимира Зеленського. За даними ЗМІ, керівник ОП Андрій Єрмак особисто телефонував автору фільму, з яким обговорював, як можна донести позицію Офіса. Його почули, і сьогодні буде проведений запис.

За інформацією ZN.UA, у кінці березня фільм вийде в YouTube. Очікується, що повний варіант фільму вийде в липні на стрімінговому сервісі Netflix. Раніше видання повідомляло, що Офіс президента просив представника служби розвідки Великої Британії перешкодити виходу фільму Bellingcat. У відповідь британці нібито сказали таке: "Хлопці, вибачте, нічого не можемо зробити, це масмедіа, а в нас свобода слова".

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...