"Потрібно будувати лінії оборони": Жданов оцінив ризики повторного наступу РФ на Київ, Суми та Чернігів

Військовий експерт Олег Жданов оцінив ймовірність повторного наступу російських військ на Київ, Чернігів та Харків. У коментарі "ТСН" він пояснив, що повторення лютневого сценарію чекати не варто, так як в РФ недостатньо живої сили для повномасштабного наступу, передають Патріоти України.

"По-перше, я запитаю тих, хто каже, що завтра буде наступ на Київ, я запитаю: чим вони будуть наступати? Де ще одне угруповання в 170-200 тисяч на кордоні, яке було б здатне здійснити наступальну операцію на таку глибину аж до Києва?", - зазначив Жданов.

При цьому Жданов згоден, що перестрахуватися потрібно, зміцнивши державний кордон. "Я повністю погоджуюся з тим, що потрібно будувати лінії оборони інженерних споруд і створювати мінні поля вздовж кордону з РФ. Або вздовж кордону на загрозливих напрямках, де ймовірність просування противника висока", - зазначив Жданов.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...