Позадкували: У Росії різко змінили риторику щодо захоплення Сєвєродонецька (відео)

Російські пропагандисти різко змінили риторику щодо ситуації в Сєвєродонецьку. Якщо раніше вони заявляли про те, що нібито повністю контролюють місто, то зараз визнають факт запеклих боїв та опір української армії, передають Патріоти України.

У програмах на прокремлівських каналах вже сумніваться у тому, що солдати РФ зможуть захопити обласний центр Луганщини у найближчий час. Запрошені "експерти" наголошують на складних умовах у місті.

Така риторика пов'язана із перемогами ЗСУ на цьому напрямку. Українські захисники не здають позицій та професійно знищують техніку та живу силу ворога. При цьому противник стягнув до міста велику частину своїх ресурсів.

Понад тиждень тому, 28 травня, у російських ЗМІ впевнено говорили, що армія Кремля повністю контролює Сєвєродонецьк. Нині ж про такі заяви не йдеться.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...