Пральні машини, холодильники і магнітик з Трускавця: Бійці ЗСУ показали, що окупанти тягли на свої позиції (відео)

Українські військові показали покинутий російськими окупантами штаб на звільненій від ворога території Херсонської області. У місці, де жили загарбники, були присутні всі традиційні для військових "другої армії світу" атрибути - вкрадені ними у мирних жителів пральні машини та холодильники, передають Патріоти України.

Останній окупанти поцупили із чийогось будинку разом із магнітиком із курортного міста Трускавець на Львівщині. На кадрах видно, що росіяни виносили із домівок українців все, що траплялося під руку, включно із продуктами та консервацією.

На території штабу військові РФ облаштували собі кухню та склад їжі. Там у загарбників була проведена електрика, тож вони могли користуватися намародереною побутовою технікою. Коли ж воїни ЗСУ наблизилися до їхніх позицій, росіяни тікали так швидко, що кинули не лише награбоване, а й власні запаси, речі та взуття.

Як розповідають наші військові, окупанти досі блукають звільненими територіями Херсонщини. Нещодавно двох росіян, які "заблукали", взяли в полон, коли вони намагалися подоїти корову, бо не могли знайти їжу.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...