Працівників на територію не пускають: Окупанти захопили верф Новинського у Херсоні

ТОВ "Смарт-Мерітайм Груп, бенефіціаром якого є екснардеп Вадим Новинський, втратило контроль над Херсонською верф’ю. Про це повідомила пресслужба холдингу, передають Патріоти України.

"На теперішній час військові Російської Федерації не допускають адміністрацію та працівників на територію", - йдеться у повідомленні.

Генеральний директор СМГ звернувся з заявою про захоплення підприємства до всіх правоохоронних органів та СБУ. З першого дня окупації міста роботу Херсонської верфі було повністю зупинено. Для збереження кадрового потенціалу всім робітникам виплачується фінансова допомога. Останнього часу на території підприємства знаходились тільки працівники структурних підрозділів, які забезпечували фізичну охорону підприємства та роботу екстрених служб. Після захоплення верфі на території підприємства не залишилось жодного співробітника".

Керівництво холдингу повідомило правоохоронцям, що в акваторії верфі знаходиться турецьке судно з екіпажем, доля якого на теперішній час невідома.

У ворога великі проблеми: Російська ППО все частіше збиває свою авіацію в окупованому Криму

четвер, 18 квітень 2024, 8:56

Російські окупанти дедалі частіше почали збивати власні повітряні судна над тимчасово окупованим Кримом. Причиною "дружнього вогню" російської ППО стала наростаюча напруга через постійні атаки України по російських військових об'єктах на півострові, п...

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...