"Правда на нашому боці. Слава Україні!": Бійці-холодноярівці популярно роз'яснили російським окупантам, чому цим підступним зайдам "труба"

Бійці на передовій виступили із сильним зверненням до російських окупантів. Й пояснили, чому загарбники не мають шансу на перемогу і підкорення України.

Відповідний пост з'явився на сторінці 93 ОМБр ЗСУ Холодний Яр у Facebook і створив резонанс в мережі.

Вони називали нас "карателями", не зазначаючи при цьому, що прийшли на українську землю з російськими танками, "Градом" і мінометами і почали обстрілювати наші міста і села, руйнувати будівлі й убивати людей.

Вони називали себе "шахтарями", але досі не можуть пояснити, як можна шість років поспіль добувати у своїх шахтах нову російську зброю.

Вони запевняють, що захищають "мирне населення Донбасу", але при цьому забувають згадати, як збили малайзійський Boeing із 298 цивільними на борту.

Путін каже, що "іхтамнєт", а тим часом Комітет солдатських матерів Росії не може дошукатися своїх синів, які воювали невідомо де і поховані невідомо як.

Саме тому ми чинимо жорсткий спротив московській навалі, незважаючи на розміри й забезпечення армії РФ. Саме тому ми міцнішаємо, а вони слабшають. Саме тому об'єднуємося і взаємодіємо, а вони стріляють й підривають один одного. Тому що правда на нашому боці. Слава Україні!

У коментарях під сильним текстом українські патріоти висловили свою підтримку захисникам, а також слова подяки.

"Героям слава!", "Героям слава! Нехай Бог кожного з вас оберігає, і повертайтеся швидше живими", "За нами правда і воля!!!", "Героям слава! Нехай кожного з вас береже Господь Бог. Повертайтеся додому живими!", "Ви кращі, пишаємося вами", – пишуть українці.


"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....