Прем'єр Грузії звинуватив українську владу... у намірі перекинути війну на територію його країни

Прем'єр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив, що Україна прагне, щоб війна перекинулася на територію його країни. Про це інформує "Грузія Online", передають Патріоти України.

Гарібашвілі каже, що українська влада намагається відкрити другий фронт для того, щоб втягнути Грузію у війну з Росією.

"Спроби того, щоб цей конфлікт якось перейшов до нашої країни, на жаль, не припиняються. Ми безпосередньо чули заяви української влади на цю тему. Їхньою метою було відкриття "другого фронту".

Він додав, що задля цієї "мети" влада України відправила Міхеїла Саакашвілі до Грузії. У той же час прем'єр Грузії побажав Україні завершення війни.

"Я хочу побажати всім, у тому числі й нашому дружньому українському народу одного – миру, своєчасного закінчення цієї війни та повернення територій", – зазначив Гарібашвілі.

СБУ затримала двох полковників УДО, які готували вбивство Зеленського, Буданова та Малюка (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 13:59

Служба безпеки України (СБУ) викрила мережу агентів 5-ї служби ФСБ РФ, які готували вбивство президента України Володимира Зеленського. Про це повідомила СБУ у Telegram, передають Патріоти України. Повідомляється, що реалізувати зазначені плани мала аг...

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...