Прямо під час вистави: На Лію Ахеджакову напали у Москві

На російську акторку Лію Ахеджакову в Москві в театрі "Современник" напали з перцевим балончиком. 83-річна акторка розповіла про це на своїй сторінці у соціальній мережі, передають Патріоти України.

Це сталося під час вистави Гра у Джин, де вона грає головну роль. «Показували спектакль Гра у Джин, і на мене розпорошили перцевий балончик. Якийсь неадекват це зробив», - пише вона.

Ахеджакова додала, що це пов'язано з її позицією щодо війни в Україні, адже акторка підтримує українців та критикує владу РФ. «Не знаю, чим там я завадила йому. А може бути навіть і через мою позицію щодо війни з Україною, до президента Росії Володимира Путіна, до уряду, до влади в цілому, не знаю… у будь-якому разі, чекаю від правоохоронних органів здорової реакції на те, що сталося, та вжиття реальних заходів для того , щоб покарати цю людину», - зазначила Ахеджакова.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...