Про людей: Зеленський назвав своє головне розчарування на посаді президента

За словами Володимира Зеленського, політики говорять одне, а роблять інше.

Президент України Володимир Зеленський назвав своїм головним розчаруванням людей з політичного середовища. Про це він сказав на прес-марафоні в Києві 10 жовтня, передають Патріоти України.

“Саме велике розчарування, яке є з першого дня, і я в ньому живу – це люди з політичного середовища. Люди, які були в політиці, які обіймали різні посади і які були нібито чесними”, – заявив український лідер.

За словами Зеленського, політики говорять одне, а роблять інше. Він підкреслив, що такий формат поведінки він бачить в цілому, не тільки в Україні, але і в інших країнах. Глава держави також переконаний, що краще із самого початку набирати людей не з політики, а з інших сфер.

Зеленський пояснив, що люди не з політичного середовища будуть робити помилки, але в них він розчарований не буде через те. що помилки можна виправити, а людей – ні.

“Це інше середовище, інша ментальність, це зовсім якийсь інший народ. Просто дивно, що в одній людині декілька осіб. Для мене це найголовніше розчарування”, – констатував Зеленський.

Президент зазначив, що про свою головну помилку він зможе сказати тільки після терміну на посаді глави України. При цьому Зеленський додав, що у своїй роботі він їх помічає.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...