Про "велике майбутнє" РФ: Російських студентів змусять вивчати новий предмет

Наступного навчального року в російських вишах з’явиться ідеологічний предмет, який має переконати студентів у «великому майбутньому Росії» та «загниваючому Заході», повідомляють Патріоти України із посиланням на "Медузу".

Джерела видання, близькі до Кремля, пояснюють ініціативу тим, що молоді люди мають розуміти, куди й навіщо йде Росія. Причому займаються розробкою нового предмета прямо з адміністрації президента РФ.

Передбачається, що він з'явиться у вишах уже наступного навчального року. За планом Кремля, студенти негуманітарних спеціальностей вивчатимуть його один рік, гуманітарії — кілька років, а історики та політологи протягом усього часу навчання.

Очікується, що основні контури такого предмета представлять на жовтневій конференції товариства Знання, яка пройде в Сочі. Вони у свою чергу точно відповідатимуть консервативної ідеології, яка подобається російському диктатору Володимиру Путіну.

"Захід загниває, він постійно гадив Росії, але його час минув, у нас велике майбутнє, багата історія і культура, треба користуватися кризовим моментом і отримувати від нього все", - описав вміст ідеологічного курсу один із співрозмовників.

Окрім того, очікується, що його впровадження допоможе Кремлю зачистити вищі навчальні заклади від ліберальних викладачів.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...