Продюсер Кондратюк розповів, як до його брата в Херсоні приходили ФСБшники

Український продюсер Ігор Кондратюк розповів, що до його рідного брата, який жив у Херсонській області, приїжджали співробітники ФСБ. Вони приїхали прямо додому і намагалися схилити його до співпраці із загарбниками. Подробицями Кондратюк поділився в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"До мого брата приходили, вели якісь переговори. На херсонських номерах машина приїхала, ФСБшники. Прийшли додому, коли він ще не поїхав. І схиляли його до роботи на них. Він сказав: "Ні, я не буду". Коротше кажучи, щось він там їм наплів. Це, насправді, не має значення на мій погляд, тому що завдання було просто не співпрацювати і вижити", - розповів продюсер.

Кондратюк уточнив, що у тих російських силовиків, які приходили додому до його рідного брата, були списки осіб, які займали керівні посади в регіоні. "Він (брат, - ред) був тривалий час заступником голови Голої Пристані. Років 10, трохи більше. Коли змінилася в результаті виборів влада, він займався іншими справами. Вони приїхали до всіх, хто був більш-менш в керівництві або на виборних посадах працював. Деяких забирали, надовго", - розповів шоумен.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...