Прибув із окупованого Криму: На Херсонщині знищено ешелон окупантів з понад 40 вагонів

За даними розвідки жива сила перетворилася на 'вуглинки', техніка в купи металобрухту, а БК злетів у повітря. Також загинули всі машиністи та інженери компанії "Російські залізниці"

Військовослужбовці Збройних сил України в Херсонській області знищили залізничний ешелон, котрий нараховував більш ніж 40 вагонів з живою силою, технікою і боєприпасами російських окупантів. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"У ніч з п'ятниці на суботу високоточним ударом HIMARS був знищений залізничний ешелон з більш ніж 40 вагонів, який прибув з Криму з живою силою, технікою і боєприпасами на ж/д станцію Брилівка, Херсонської області", - повідомив Геращенко.

За його даними, в результаті жива сила окупантів "перетворилася на вуглинки, техніка в купи металобрухту, а БК злетів у повітря".

Також, за даними розвідки, загинули всі машиністи та інженери компанії "Російські залізниці", які здійснювали транспортування військового вантажу з Криму в Херсонську область.

Пізніше ОК 'Південь' підтвердило успішну акцію, стисло констатувавши:

'ЗСУ влучили по ешелону з військовою технікою, боєприпасами й живою силою в районі залізничної станції Брилівка на Херсонщині'.

Втрати ворога уточнюються.


Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...