Приїхав на викраденому авто, власника вбив: У Туреччині смертник підірвав себе біля будівлі МВС (відео)

У столиці Туреччини, Анкарі, смертник підірвав себе біля будівлі Міністерства внутрішніх справ. Другого терориста знешкодили силовики. Про це пише турецьке видання Hurriyet, передають Патріоти України.

"Близько 09:30 два терористи, які приїхали на легковому автомобілі до вхідних воріт Головного управління охорони МВС, вчинили теракт. Один із терористів підірвав себе, другий був нейтралізований. У ході перестрілки 2 співробітники поліції отримали легкі поранення", - повідомив глава МВС Туреччини Алі Єрлікая.

Повідомляється, що момент вибуху перед Головним управлінням охорони потрапив на камери відеоспостереження. Після вибуху на бульварі Ататюрка було помічено, як люди тікають. Крім того, на записах мобільного телефону відображені звуки моментів сутички іншого терориста з поліцією після підриву смертника. Бойовики під'їхали до будівлі МВС на украденому автомобілі, власника якого вони вбили.


Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали:

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...