Прикордонники заявили, що не винні: Російська пропагандистка Альбац в'їхала в Україну за паспортом Ізраїлю

Російська пропагандистка Євгенія Альбац заїхала в Україну не за паспортом Російської Федерації. Для перетину українського кордону вона використовувала документи, видані в іншій державі, інформують Патріоти України.

За інформацією Детектор медіа, Альбац в'їхала в Україну за паспортом Ізраїлю. Зазначається, що інформацію про заборону на в'їзд кремлівській пропагандистці правоохоронці не отримували.

Раніше журналістка Зоя Казанжи повідомила, що пропагандистка Альбац подорожує Україною. Вона відзначилася підтримкою війни проти України та підтримкою російських окупантів.

Альбац була в Києві в день похорону Героя України з позивним "Да Вінчі". Крім того, вона відвідала Вінницю, Хмельницький, а також Одесу.

Євгенія Альбац - що відомо про російську пропагандистку

Альбац до лютого 2022 року підтримувала путінський режим У Російській Федерації. Вона дружила з рупором Кремля Маргаритою Симоньян, і роздумувала про те, скільки загине українців, коли Москва прокладе коридор з тимчасово окупованих територій Донбас на український півострів Крим.

Після повномасштабного вторгнення російської армії в Україну Альбац продовжила підтримувати путінський режим. Вона дуже переживала через те, що російські вбивці в Україні погано екіпіровані і без бронежилетів.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...