Прикра карма: Що писав доброволець Денис Ятрань, котрий розгнівав Зеленського у Золотому, під час президентських перегонів

Ветеран-доброволець Денис Янтар, з котрим напередодні гаряче і неполіткоректно сперечався президент Зеленський у Золотому, в період передвиборної кампанії агітував за лідера «95 Кварталу» і навіть писав аналітичні прогнози про те, як розподіляться голоси виборців за того чи іншого кандидата, зазначають Патріоти України.

Янтар, глава партії «Національний корпус» в Миколаєві. Він всіляко натякав, що чинний тоді п'ятий президент Порошенко гідний тільки «кримінального терміну». Крім того, Янтар давав розклад посад у майбутній команді Зеленського. І його не бентежило, що за коміком варто олігарх Коломойський.

Ось витяги з його публікацій.

«Но теперь нужно понять, что Зеленский/Коломойский должен отдать за этот результат, т.к. без орг. сетки Тимошенко ему голоса нормально не защитить».
«Должность премьер-министра Украины это пост номер 2 в стране и тут у Зеленского/Коломойского дилемма: ведь нужно еще фракцию в парламент провести, а назначив Тимошенко авторитет подорвется серьезно. В этой ситуации, думаю, будут играть старые товарищеские отношения леди Ю. и Коломойского. Полагаю, они смогут договориться либо о премьерстве после выборов в парламент, либо о квоте ряда портфелей в правительстве сразу».
Майбутнім кандидатам Янтар дав свої визначення - у нього Порошенко - мародер, Зеленський - гуморист.
В кінці свого поста доброволець зробив такий висновок: «Мародер нас покинет, придет юморист. Что сказать, хоть поулыбаемся, это всяко лучше чем "офигевать“ с поступков Порошенко и его ко».

Після жорсткого діалогу із Зеленським у Золотому, коли президент по-хамськи поговорив із цим ветераном, його стрічка у Facebook вибухнула їдкими коментарями і саркастичними репліками. Янтарю нагадали його агітацію за Зеленського і результат, який він отримав, коли сподівався, що новий президент буде спиратися на людей.

Пізніше Янтар та інші добровольці, які стоять в Золотому, щоб не допустити розведення військ, записали відео, в якому запевняють, що стоять на своїй землі і нікуди звідси не підуть, не зважаючи на погрози Зеленського та його підлеглих.

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...

"Давайте спочатку побачимо...": У Байдена різко змінили позицію щодо ідеї спікера Джонсона про допомогу Україні та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 22:27

Адміністрація президента США хоче спершу побачити законопроєкти Джонсона, перш ніж робити остаточні висновки. Білий дім різко змінив позицію стосовно ідеї спікера Палати представників США Майка Джонсон щодо пакета з чотирьох окремих законопроєктів про ...