"Прилетіла відповідь за Донецьк": Дочка Невзорова, який отримав громадянство України, радіє смертям українців, вихваляючи Путіна

Актриса Поліна Невзорова, дочка відомого російського журналіста Олександра Невзорова, який нещодавно отримав громадянство України, підтримує вторгнення військове вторгнення РФ в Україну і радіє загибелі українців, передають Патріоти України.

У своєму Telegram-каналі вона регулярно репостить фейки російських пропагандистів. Невзорова відкрито підтримує Володимира Путіна, сліпо вірячи російським "журналістам" та "політтехнологам".

А в одному з останніх репостів разом з автором публікації вона пораділа черговому ракетному удару по Києву, назвавши це "відповіддю за Донецьк".
Варто відзначити, що Олександром Невзоровим, який засудив вторгнення РФ, Поліна не спілкується. Коли їй було 9 років батько пішов з сім'ї після скандалу, і припинив спілкування з нею.

Пізніше він говорив, що спілкувався б з дочкою, але цьому заважають їх різні погляди. Олександр Глібович - переконаний атеїст, а його дочка з чоловіком - прихильники православ'я і, як виявилося, Путіна.

Нагадаємо, раніше колишній заступник глави МВС України Антон Геращенко заявив, що колишній депутат Держдуми РФ, журналіст і публіцист Олександр Невзоров і його дружина Лідія Невзорова отримали українське громадянство.

Зазначимо, що російський опозиціонер-публіцист дізнався про те, що йому указом президента Володимира Зеленського присвоєно громадянство України тільки тоді, коли ця інформація потрапила в ЗМІ.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...