Природа вирішила заморозити росіян, а не "гейропу": Москві доведеться пережити найхолодніші дні від початку століття

У російському Гідрометцентрі попередили мешканців столиці держави-агресорки про небувалі від початку цього століття морози. Упродовж п'яти днів у Москві температура повітря сягатиме -26 градусів та нижче, інформують Патріоти України.

За прогнозом синоптиків, різке похолодання почнеться у п'ятницю, 6 січня, коли за юліанським календарем православні святкують Різдво. “У суботу вночі в Москві буде від -24 до -26 градусів, а в області місцями до -29 і навіть -30. Вдень потепління теж не варто очікувати, адже максимальні значення -20...-22 градуси", - повідомив директор Гідрометцентру Росії Роман Вільфанд.

Він також уточнив, що в різдвяну ніч температура в Москві опуститься до -27°C. За словами російського метеоролога, така аномальна погода вважається небезпечним явищем і виникає через рідкісний ультраполярний процес, при якому повітряні маси рухаються з північного сходу на південний захід. “Це буде найхолодніший 5-денний період за останні 23 роки, тобто від початку 21 століття”, - підсумував він.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...