Привезли у лікарню у важкому стані: У Бердянську поряд із будинком підірвали окупаційного "заступника мера"

У Запорізькій області нібито підірвали "окупаційного заступника мера Бердянська" Павла Іщука. Про це повідомили російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Що ж трапилося у Бердянську

За даними росЗМІ, у Бердянську біля одного з житлових будинків 31 жовтня нібито спрацював вибуховий пристрій. Він начебто був начинений металевими кульками чи цвяхами.

Ворожі ЗМІ та телеграм-канали поширюють інформацію, що внаслідок вибуху постраждав так званий "перший заступник мера із зовнішньої політики та масових комунікацій" Павло Іщук. Його нібито доставили до лікарні у важкому стані.

Що відомо про вибух у Бердянську

Місцеві жителі повідомили про вибухи у Бердянську близько 17:30 31 жовтня. Звуки чуло все місто.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що за попередніми даними, на вулиці Земській вибухнула газова труба. "Є інформація про постраждалих", – зазначив Федоров.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...