"Привіт! Так-так, я звертаюся саме до тебе": Зеленський оголосив всенародне опитування 25 жовтня (відео)

Президент України Володимир Зеленський записав нове звернення до народу і закликав громадян взяти участь у масштабному опитуванні 25 жовтня, маючи на увазі місцеві вибори, передають Патріоти України.

Промову глави держави оприлюднили на його офіційному Telegram-каналі. Зокрема Зеленський закликав громадян прийти на виборчі дільниці й відповісти на п'ять важливих для кожного питань (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Нижче наводимо повний текст звернення.

Привіт! Так-так, я звертаюся саме до тебе. Пам'ятаєш, як ми разом писали мою передвиборну програму? Щоб втілювати те, що дійсно потрібно саме тобі, кожному громадянину України. Це була демоверсія народовладдя, а його реальне запровадження стало нашою з тобою метою. І наразі парламент готується закріпити цей важливий механізм на законодавчому рівні.

Та погодьтеся: право народу України на власну думку – священне. Йому не потрібне благословення від політиків. І ніщо не заважає нам з тобою просто поговорити відверто. 25 жовтня на виборчій дільниці я поставлю тобі 5 важливих питань.

Про те, що ми обговорюємо на вулиці, на кухні та в інтернеті, про що сперечаємося з друзями, батьками або таксистами. Про те, що раніше в нас ніколи не питали. 5 важливих питань, щоб дізнатися твою думку. Не політиків з високих кабінетів, не "незалежних" експертів з телешоу, не агентів інших держав – ні!

Чи не вперше в історії незалежності ми запитаємо: "А що думаєш ти?". Чому твоя відповідь важлива? Тому що буде так, як вирішиш ти. Тому що Україна – це ти. Неділя, 25 жовтня, приходь і вирішуй. До речі, які будуть питання? Про це пізніше.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...