Раніше працював у СБУ: Призначено нового голову Черкаської ОДА (фото)

Президент України Володимир Зеленський призначив Романа Боднара головою Черкаської обласної державної адміністрації. Відповідний указ №798/2019 оприлюднено на сайті Офісу президента в понеділок, 4 листопада, передають Патріоти України.

Іншим своїм указом, №797, глава держави звільнив з цієї посади Ігоря Шевченка, згідно з поданою ним заявою.

Крім того, Зеленський провів ротації в силовому відомстві. Так, своїм указом він призначив Юрія Погасія начальником Управління Служби безпеки України в Черкаській області. Іншим – звільнив з цієї посади Сергія Ходунова.

  • Згідно з декларацією Боднара в НАЗК, раніше він працював у СБУ Донецької області, був учасником бойових дій на Донбасі.
  • За 2018 рік отримав 438 694 грн зарплати. Також на його рахунках зберігаються 120 000 грн. Володіє спільно з дружиною квартирою в Чернівцях.
  • Іншої нерухомості й транспортних засобів у нового глави Черкаської ОДА немає.

"Не кожен отримає те, чого бажає": Генерал США пояснив, скільки Україні треба мобілізувати людей

вівторок, 16 квітень 2024, 18:28

Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж, передають Патріоти України. "Обговорю...

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...