"Путін - с*ка" та "Шойгу - профан": В Україні перехопили розмову російських військових, які критикують керівництво армії РФ

Незадоволення ходом "спецоперації" російського диктатора Володимира Путіна висловлюють не лише рядові окупанти, а й їхнє керівництво. Так, двоє російських полковників розкритикували керівників війни РФ проти України, передають Патріоти України.

"Дісталося" від них самому Путіну та голові Міноборони РФ Сергію Шойгу. Про це стало відомо з перехоплення розмови окупантів, записи яких журналісти проєкту "Схеми" отримали від одного з розвідувальних органів України, повідомляє "Радіо Свобода"

"Шойгу – повністю некомпетентний профан", "Путін – с**а, їб***й пі***ас", "Дворников – взагалі легенда по уї**нству", "наплодили цілу плеяду лизоблюдів-уї**нів", – казали полковники.

Крім того, вони намагалися виправдовувати воєнні злочин загарбників, просто озвучуючи нічим непідкріплені тези російських пропагандистів.Розслідувачам вдалося ідентифікувати співрозмовників та підтвердити автентичність записів.

Один із них – полковник РФ Максим Володимирович Власов з позивним "Югра", которий керував ракетними дивізіонами під час обстрілу Маріуполя у 2015-му. Тоді внаслідок російських ударів загинуло 30 мирних мешканців.

Другий – військовий медик родом з Вінничини Віталій Ковтун, в якого є багато родичів в Україні. Цей чоловік під час розмови із колегою закликав обстрілювати цивільні об’єкти та вбивати мирних жителів: "Тратьте, н***й, ці бомби, кидайте їх, н***й. Навіть якщо не туди потрапили, нехай починають боятися, їб**те по вокзалах, їб**те по залізницях, їб**те, б***ь".

Україна отримає надсучасні фронтові БПЛА для розвідки та вогневої підтримки та розвідки від американської компанії Feloni

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:15

Американська компанія Feloni Aero оголосила про запуск нової лінійки БПЛА, призначених для "зміцнення обороноздатності України". Йдеться про Felon 1.0 c системою озброєння калібру 5,56 мм і FelonX, який має найменшу у світі ракету Spike. Про це 3 травн...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...