"Путін дивився футбол та заздрив українцям, тому по Львову летіли ракети", - Фурса

"А я знаю, що Путін робив вчора. Він дивився футбол. Бо одночасно з матчем Україна-Шотландія на Львівщину стартували крилаті ракети. А у цього хворого діда є якись пунктик. Коли його щось бісить, коли він заздрить Україні, коли Україна його вибішує, то він стріляє по Львову", - пише інвестиціний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Україна відправила на дно російський корабель. Ракети летять на Львів. Україна виграла Євробачення. Відразу ракети летять на Львів.
Україна грає матч у футбол на відбір до чемпіонату світу, звідки росіян викинули з ганьбою, ракети летять на Львів.
Без якогось приводу він воліє по Львову не стріляти. Чи то економить ракети. Чи береже для особливого випадку. Але як тільки його тригерить один з його безлічі комплексів, то воно починає командувати пуляти по Львову.
Важко сказати, що в голові у цієї люди. Таке враження, що коли Путін був маленький, йому у Львові не продали морозиво. Чи відлупцювали на площі Ринок. Чи в нього був хтивий дядько, який показав йому піструна у львівському парку. Хто зна. Але він точно має щось особисто до Львова, так само як він має особисті проблеми з Україною.
Як мачо, якому не дає жінка його мрії. І він намагається ії примусити. Але жінка каже ні. І боляче б'є по яйцям. А деякі агенти Путіна кажуть «то чого ти пручаєшся, чого нариваєшся на згвалтування, просто дай йому те, що йому потрібно». Хворий старий мачо.
І так. Навіть Радянський союз грав на чемпіонатах світу і Європи з футболу. І іноді непогано грав. Ну бо там було повно українських футболістів. А зараз вони можуть грати тільки в чемпіонаті ліги зла, із збірними командами з південної Осетії, "ЛНР", "ДНР", Абхазії і Північної Кореї. Навіть поважаючі себе сепаратисти з Каталонії не стануть з ними на один зелений газон. Отака велич Росії. І Путін це знає. Він розуміє. І він розуміє, що всі інші також це розуміють. І його це бісить. І ракети летять по Львову…".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...