Путін готовий закидати Україну тілами, контрнаступ ЗСУ пригальмувався, - Жданов

Контрнаступ ЗСУ в Херсонській області розвивається не з такою швидкістю, як хотілося. Також пригальмувався наступ на харківському напрямку. Російський диктатор Володимир Путін намагається перекрити "дірки" мобілізованими окупантами. Про це в інтерв'ю "Главреду" заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов. Російські окупанти відновили спроби наступу на Лиман, передають Патріоти України.

"Ситуація на Херсонщині не така оптимістична, як могло здатися. Так, це так. До того ж, як бачите, ми суттєво пригальмували і на харківському напрямку. Більш того, за даними Інституту вивчення війни, російські війська відновили спроби наступу на Лиман. Ситуація дуже складна", - сказав Жданов.

Він зазначив, що зараз вирішальним є те, яка сторона першою накопичить резерви. Путін вже перекинув на фронт достатню кількість "гарматного м'яса".

"Судячи з того, що росіяни вже роблять окремі спроби наступу, вони накидали туди дуже багато резервів, і яка їхня якість – нікого не хвилює", - додав Жданов. Експерт стверджує, що до 1 березня глава Кремля хоче мобілізувати 1 мільйон осіб. "Путін готовий, як в 1941-му році закидати нас тілами з гвинтівками, в сталевих шоломах, але буде битися до останнього росіянина", - сказав Жданов.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...