"Путін ліквідовує російську еліту, яка має на нього компромат": Генерал-майор СБУ прокоментував випадок із Чубайсом

Генерал-майор СБУ, заступник голови СБУ (2014-2015 рр.) Віктор Ягун вважає, що Путін намагається ліквідувати людей. які мають на нього компромат. Таку думку він висловив в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"На мою думку, цілком ймовірно Путін хоче ліквідувати Чубайса. Чубайс входить в коло осіб, які входили до команди Єльцина. Вони чудово знають, як Путін прийшов до влади. Тому цим людям потрібно бути обережними. Оскільки ми всі бачили, що сталось з людьми, які знали Путіна до появи його у великій політиці", - пояснив Ягун.

Генерал-майор СБУ наголосив, що інформація від Чубайса може бути дуже цікава іноземним розвідкам. "Собчак і Березовський померли при дуже дивних обставинах. Те ж саме стосується і інших людей, які чудово знають про прихід Путіна до влади та його злочини. Чубайса він тримав дуже довго. Тільки зараз Чубайс пішов з великої політики в Росії. І він може бути цікавим для іноземних розвідок. Тому цілком ймовірно, що Путін вирішив позбутись від нього" - додав він.

Джерело: Еспресо.ТV

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....