"Путін не виключає повномасштабного вторгнення": Російський журналіст спрогнозував плани Кремля щодо України (відео)

Імовірність великого наступу Росії в Україну вкрай мала до того, як відбудуться зустрічі президента РФ з президентом США і президентом України. Пряме вторгнення російських військ в Україну прискорить падіння режиму Володимира Путіна. Таку думку висловив російський журналіст і опозиціонер Ігор Яковенко, передають Патріоти України.

За його словами, в Кремлі розглядають можливість великої війни і допускають реалізацію такого сценарію. "Війна є нормальним станом Путіна. Він хоче воювати, так чи інакше", – зауважив Яковенко.

У цьому контексті він уточнив, що війна з Україною в розумінні першої особи РФ є широким поняттям зі своїми "полюсами". "Під словами "війна з Україною" Путін розуміє певний протяжний простір, на одному полюсі якого знаходиться повномасштабне вторгнення в Україну, а на іншому полюсі знаходиться ця постійна виснажлива інформаційна, медійна, економічна, гібридна війна, коли просто постійно стріляють".

За оцінками опозиціонера, повномасштабне вторгнення "Путін в принципі не виключає, але в даний момент він до цього не готовий". Яковенко додав, що "пряме вторгнення збройних сил Росії на територію України, швидше за все, прискорить падіння путінського режиму, але ціною дуже великої кількості життів". "Цього, я думаю, не відбудеться", – резюмував він.

Джерело: Обозреватель

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...