Путін не зупиниться: Стало відомо, скільки поляків вважають війну в Україні серйозною загрозою для своєї країни

Близько 78% мешканців Польщі вважають, що війна в Україні загрожує безпеці їхньої країни. Водночас, 43% опитаних вірять, що бойові дії не поширяться на інші країни. Примітно, що лише 18% поляків не вірять у загрозу для своєї країни через розв'язану Росією війну проти України. Про це повідомляє "Польське радіо", передають Патріоти України.

Серед опитаних переважає переконання, що війна не пошириться інші країни. Так вважають 43% респондентів. При цьому 29% опитаних вважають, що війна загострюватиметься.

73% опитаних вважають, що Польща може бути впевнена у залученні союзників до можливої оборони своїх кордонів, і 20% не мають такої впевненості. Також респондентів запитали, чи має Польща, на їхню думку, приймати українських біженців. 26% вибрали варіант "безперечно так", а 53% – "скоріше так". Категорично проти висловилися лише 4% опитаних.

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...