Путін обговорив зі своїм оточенням поступовий відхід від влади: ЗМІ дізналися, хто може стати наступником

Президент країни-агресора РФ Володимир Путін уже розмірковує над концепцією поступового відходу від влади. Разом зі своїм оточенням російський диктатор шукає способи забезпечити наступність у разі зміни керівництва режиму. Ба більше, стало відомо, хто може замінити Путіна після його відходу з посади президента. Про це повідомляє Telegram-канал "Генерал СВР", передають Патріоти України.

Зазначається, що до кінця осені поточного року за планами Путіна рейтинг партії "Єдина Росія" просяде та з'явиться запит на нового лідера партії. Окрім того, всі соціологічні опитування мають показати, що у росіян запит на керівника-жінку.

"В "Єдиній Росії", безумовно, багато гідних жінок, які можуть очолити партію влади, але найгіднішою має бути дочка президента Росії Катерина Тихонова", – повідомляють ЗМІ.

Також, за попередньою інформацією, Путін наприкінці року має намір оголосити про проведення позачергових президентських виборів, які мають відбутися 26 березня 2023 року. Чинний президент у них участі не візьме. Проте підтримуватиме кандидатуру Дмитра Патрушева, який зараз обіймає посаду міністра сільського господарства РФ.

"Володимир Путін залишиться головою Держради і реальним керівником країни стільки, скільки дозволить здоров'я, що погіршується. Це, звичайно, плани, але всі співрозмовники президента відзначають його рішучість цього разу довести все до кінця", – йдеться в повідомленні.

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...