Путін шукає "переговірника": Піонтковський розповів, хто може гарантувати "фюреру" "безпечну старість"

Російський дктатор Володимир Путін шукає собі "переговірника". Спочатку у цій ролі був президент Франції Еммануель Макрон, потім - турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган. Третім варантом може стати глава Китаю Сі Цзіньпін. Таку думку в в ефірі "24 каналу" розповів російський опозиціонер і публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

За його словами, кремлівський "фюрер" сподівається, що переговірники принесуть йому "мир". Більше того - сам диктаторк нібито бореться за власне життя, адже "Путін - негідник і фашист, але не шахід".

"Спочатку такими посередниками були Макрон, Шольц і Драгі - ця трійка, яку він послав (до України - Ред.) з "італійським планом". Тоді у Путіна було безліч амбіцій. Першим пунктом було запропоновано припинення вогню, другим - двосторонні переговори про "суперечливі території "Росії і України", - наголосив Піонтковський.

Плани Москви про збереження окупованих територій провалився. "Він (Путін - Ред.) "найняв" іншого переговорника - пана Ердогана. Однак він взяв за це величезну геополітичну ціну", - наголосив публіцист.

Саме тому зараз очільнику Кремля потрібен "переговірник", який би гарантува йому життя. Стати таким "гарантом" може президент КНР Сі Цзіньпін, вважає Піонтковський. "Китай вже не зацікавлений у продовженні цієї безглуздої війни. Пан Сі може гарантувати Путіну безпечну старість в одному з даоських монастирів на території Китаю", - наголосив російський опозицінер.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...