Путін у траурі: У Кремлі до жовтня скасували всі плани президента РФ

Володимиру Путіну нелегко далося прощання з главою МНС РФ Євгеном Зінічевим.

Поїздка Володимира Путіна в Санкт-Петербург на святкування 800-річчя від дня народження Олександра Невського була скасована, як і інші великі зустрічі і заходи за участю глави Кремля. Тепер в розкладі президента РФ немає місця для переговорів аж до жовтня. Російський ТГ-канал "Кремлівський мамковед" пише, що раптова зміна планів Путіна пов'язана із загибеллю міністра НС Зінічева, яку глава Кремля сприйняв досить гостро, передають Патріоти України.

"Трагедия подкосила эмоциональное состояние первого лица государства, несколько сузив круг преемничества, что стало сигналом для элит, повысивших транзитные ставки в удобный момент", - зазначили автори канала.

Крім цього, масла у вогонь підлило і захворювання коронавірусом губернатора Бурятії Олексія Циденова. Справа в тому, що політик особисто був присутній на Східному економічному форумі і здавав тест на COVID-19 перед заходом. Значить, є ймовірність, що він і його колеги, в тому числі Путін, могли заразитися.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...