Путін у перші дні наступу в Україні угробив цілий рід військ, ПДВ у Росії більше немає, - Геращенко

Радник глави МВС України Антон Геращенко заявив, що в Росії тепер фактично відсутні її знамениті повітрянодесантні війська (ПДВ). Цей рід військ зазнав величезних втрат у перші тижні повномасштабної війни в Україні, передають Патріоти України.

Він зазначив, що відповідальність за ліквідацію такої великої кількості російських десантників несе російський диктатор Володимир Путін.

"Їх Путін угробив у перші тижні наступу на Україну, кидаючи їх без потрібної підтримки на штурми аеропортів Гостомель, у Василівці", – розповів Геращенко.

На підтвердження своїх слів він повідомив, що на території РФ швидкими темпами зростає кількість могил довкола найбільших міст. Особливо це помітно в тих населених пунктах, де базувалися дивізії повітрянодесантних військ – Рязань, Псков, Ульяновськ.

Російські десантники у великих кількостях вирушили зі "спецоперації" на батьківщину "вантажем 200", або ж залишилися в українській землі.

"Бавовни" стає все більше: Розвідка Британії оцінила здатність Москви захистити військові заводи від українських дронів

вівторок, 16 квітень 2024, 16:38

Російська влада намагається балансувати між захистом заводів у глибині країни та військ на лінії фронту. Пріоритет віддається військовим, а чи не цивільним, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter. Як за...

У Кремлі відповіли на ідею Макрона щодо "олімпійського перемир'я" в Україні

вівторок, 16 квітень 2024, 15:56

Кремль відхилив заклик президента Франції Еммануеля Макрона до "олімпійського перемир'я" в Україні. Як пише The Guardian, речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що є дещо, що "значно ускладнює процес розгляду подібних ініціатив", передають Патр...