"Путін відступить моментально": Чалий розповів, як за тиждень можна зупинити війну РФ проти України

Війна Росії проти України закінчиться за тиждень після того, як Україна вступить до коаліції країн-партнерів на чолі із США. Таку думку висловив колишній Надзвичайний і Повноважний посол України, дипломат Валерій Чалий в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Світ не хоче, щоб їхні країни напряму вступали у війну. Вони гарно розуміють, що війна Росії проти України закінчиться за тиждень після того, як Україна вступить, і навіть не у НАТО, а до коаліції країн. Наприклад США - Велика Британія - Польща - Україна. Тиждень - й війни не буде", - сказав Чалий.

Він зазначив, що Україна має ЗСУ, а у партнерів є те, чого нашій армії не вистачає - це стратегічна авіація, точні ракети, ядерний компонент.

"Виборці країн-партнерів кажуть, що не можна втягувати у війну своїх громадян. Цій війні можна покласти край моментально, створивши коаліцію країн на чолі зі США. І Путін відступить моментально", - підсумував дипломат.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...