Путін заявив, що війна проти України "була неминучою", але сталась не "через вину Москви"

Володимир Путін заявив, що війна проти України "була неминучою", але диктатор вважає, що це сталось "не через вину Москви". Про це він сказав 27 жовтня під час свого виступу на "Валдаї", передають Патріоти України.

Російський диктатор заявив, що метою війни проти України та причиною масових вбивств українців стало те, що нібито "РФ хотіла захистити фейкові республіки".

Путін не визнав поразку окупаційної армії та того, що в Росії недооцінили України. Також диктатор заявив, що без масових вбивств українців на війні, "ситуація в Росії стала б ще гіршою". "Ситуація для Росії ставала б лише гіршою, якби вона не розпочала "спецоперацію" в Україні", - заявив диктатор.

Війна Росії проти України

24 лютого Росія почала повномасштабний наступ на територію України. Окупаційна армія сунула на нашу державу одразу з кількох напрямків. Росіяни прагнули захопити Київ та повалити законну владу та повернути втікача Януковича, який є державним зрадником. Путін у своєму виступі 24 лютого заявив, що метою війни проти України є "денацифікація" та "демілітаризація".

Українські захисники очистили північну частину держави від російських терористів. Також ЗСУ вдалось звільнити частини Харківської, Херсонської, Донецької та Луганської областей.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...