"Путіна добиватимуть": Російський експерт дав прогноз щодо подальшого розвитку подій у районі Херсона

путін

Звільнення Херсона українською армією може відбуватися за двома сценаріями: штурм військовим шляхом, під час якого ЗСУ можуть зазнати великих втрат, але одночасно завдати значної шкоди російській армії. Інший сценарій - "хитрий маневр від ЗСУ". Таку думку в інтерв'ю висловив російський юрист Марк Фейгін, передають Патріоти України.

«Якщо Херсон ЗСУ візьмуть військовим шляхом з великими втратами, то в росії може посипатися все військове угруповання на правому березі. А далі можна буде обстрілювати лівий берег і вигідніших позицій: логістику навколо Мелітополя можна буде паралізувати. росіянам і так важко, а буде ще гірше», — сказав Фейгін.

Інший сценарій — до зими Україна не поверне Херсон, бо росія встигне залатати дірки на фронті новими мобілізованими. «У такому разі ЗСУ не підуть у лоб, а завдаватимуть суттєвих ударів по ворогові з дистанції. А можливо тут відбудеться черговий трюк від України: чекали у Херсоні — пішли на Ізюм. Пам'ятаєте? Я не виключаю маневр від ЗСУ, які цього разу також можуть зманеврувати та завдати удару на іншому напрямку», — додав правозахисник.

Фейгін також зазначив, що на Заході твердо вирішили поставити крапку на проєкті «володимир путін». «Ядерні погрози стали останньою краплею. путіна добиватимуть. На Заході остаточно зрозуміли, що треба покінчити з ним. У короткостроковій перспективі вони можуть домовитися з кремлем, щоб знизити напругу щодо ядерки. У довгостроковій перспективі — вже не домовитися», — сказав Фейгін.

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...