Путіну знов "Обама у під'їзді нагадив": Трамп відмовився їхати до Москви, на урочистості з нагоди 75-річчя перемоги антигітлерівської коаліції

Президент США Дональд Трамп не приїде в Росію 9 травня для участі у святкуванні 75-річчя Дня перемоги, повідомляють Патріоти України з посиланням на Meduza.

"Дійсно, по дипломатичних каналах отримали інформацію, що президент США не приїде", - сказав прессекретар президента РФ Дмітрій Пєсков.

Раніше видання "Комерсант" повідомило, що Трамп не приїде в Москву, але Вашингтон запевнив, що американська сторона "буде представлена на високому рівні", і представив список можливих учасників делегації США.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Трамп 8 травня може відвідати Україну для участі в урочистостях, присвячених 75-річчю завершення Другої світової війни, а наступного дня полетіти до Москви.

Раніше свою згоду приїхати на святкування в російську столицю 9 травня дали президенти Франції, Болгарії, Сербії, Чехії і Молдови.

У серпні минулого року в Кремлі казали, що вже близько 17 лідерів закордонних країн підтвердили свою участь в пам'ятних заходах. Серед них називали глав Індії, Куби, Франції, Чехії, Венесуели, Молдови, Білорусії, Вірменії та Сербії.

На парад на честь 70-річчя перемоги у 2015 році до Москви приїхали близько 30 дружніх до РФ іноземних лідерів, але глави західних країн відмовилися від поїздки через агресію РФ проти України.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...