Ракетний удар окупантів по Дніпру: У місті є загиблі та поранені

Пізно ввечері у вівторок, 25 жовтня, російські окупанти завдали удару по Дніпру. В соцмережах почали з’являтися повідомлення про вибухи та пожежу, які згодом підтвердилися, передають Патріоти України.

Як зазначили в Офісі президента України, російські терористи запускали свої ракети по місту. За наявною інформацією, уламки снаряду впали на місцеву АЗС, автозаправна станція зайнялася.

За словами міського голови Дніпра Бориса Філатова, внаслідок атаки є загиблі. "Наразі відомо, що загинуло мінімум дві цивільні особи: одна – в автомобілі, одна – на автомийці, що знаходиться поруч з АЗС", – написав він.

Повітряну тривоги в області було оголошено о 21:05. Станом на 22:00 небезпека зберігається. За словами голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченко, росіяни убили у Дніпрі двох людей, ще трьох поранили. "Такі попередні дані після вечірньої атаки на місто. Ворог поцілив в один з районів Дніпра. Через удар сталася пожежа на автозаправці. Усі деталі з’ясовуються", – додав він.

"Лінія фронту майже не рухається": Шанси України витіснити Росію виглядають все більш примарними, - WSJ

четвер, 18 квітень 2024, 9:59

Війна в Україні наразі переживає критичний момент. Як пише The Wall Street Journal, стратегія Володимира Путіна, направлена на те, щоб пересилити підтримку України зі сторони Заходу, виявилася довговічною, і найближчі місяці можуть рішуче змінити хід в...

"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

четвер, 18 квітень 2024, 9:57

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton...