Ракетний удар окупантів по Дніпру: Загинула вагітна молода жінка (фото)

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що внаслідок російського удару по Дніпру загинула вагітна жінка, передають Патріоти України.

«Російський удар по Дніпру забрав життя молодої жінки, яка була вагітна… Нелюди. Такого не прощають», — повідомив Резніченко.

Російські окупанти у вівторок, 25 жовтня, випустили ракети по Дніпру. Внаслідок попадання уламків снаряда почалася пожежа на місцевій заправці. Глава Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що в результаті російської атаки загинули двоє людей, ще троє були поранені. За його словами, окупанти вдарили по одному із районів міста.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...