РФ готувалася до нових ударів по Києву, відпрацьовуючи електронні пуски ракет із Брянської області

Росія готувалася до нових ударів по Києву. Для цього екіпаж літака дальньої авіації у Брянській області напередодні відпрацьовував електронні пуски ракет Х-22 по об'єктах цивільної та військової інфраструктури північних областей України, включно зі столицею. Рашисти продовжують тактику спустошення України. Про це заявили у Міністерстві оборони України ввечері 4 червня, передають Патріоти України.

"У межах підготовки до завдання чергових ракетних ударів по території нашої Держави екіпажем літака дальньої авіації Ту-22М3 ПКС РФ з повітряного простору Брянської області відпрацьовано електронні пуски ракет Х-22, ймовірно по об’єктах цивільної та військової інфраструктури північних областей України, зокрема міста Київ", – зазначили у МОУ.

Там також констатували, що окупанти продовжують застосовувати тактику винищення нашої держави. За 100 днів боїв пошкоджено чи зруйновано 24 тис. км автодоріг, 302 автомобільних та 49 залізничних мостів, 11 аеропортів, а також окуповано 4 морських порти України.

Обстріли лише посиляться? Росія намагається змусити українців покинути друге за величиною місто, - Bloomberg

четвер, 18 квітень 2024, 9:14

Майже ніхто не прогнозує, що російським силам вдасться захопити Харків найближчим часом. Як пише Bloomberg, українські та західні офіційні особи розглядають посилений обстріл Росією міста Харкова як спосіб змусити мирних жителів евакуюватися, передают...

У ворога великі проблеми: Російська ППО все частіше збиває свою авіацію в окупованому Криму

четвер, 18 квітень 2024, 8:56

Російські окупанти дедалі частіше почали збивати власні повітряні судна над тимчасово окупованим Кримом. Причиною "дружнього вогню" російської ППО стала наростаюча напруга через постійні атаки України по російських військових об'єктах на півострові, п...