РФ хоче "грати у довгу": У США заявили, що Путін не втрачає надії захопити всю Україну, незважаючи на провали у війні

Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що у РФ все ще планують захопити територію всієї України. При цьому початкових цілей війни, які ставив президент Володимир Путін, досягнуто не було, передають Патріоти України.

В ефірі опозиційного російського каналу "Дождь" Салліван описав ситуацію в Україні. Він акцентував на потужності українських воїнів.

"Ми вважаємо, що президент Путін все ще зберігає надію захопити всю Україну, захопити її столицю Київ, захопити найбільші міста. Харків, Одесу та інші. На нашу думку, він не зміг зробити це через хоробрість та майстерність українських бійців та стійкість української народу", – підкреслив Салліван.

"Військові цілі Росії, які почалися з масованого наступу на столицю, не були досягнуті. Проте вони продовжують миля за милею захоплювати території на сході України", – попередив він.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...