"Можна зробити кілька висновків": РФ кинула у "м'ясорубку" своє найкраще угруповання, - експерт

Російське командування кинуло своє найкраще на фронті в Україні угруповання військ у наступ, хоча потенціал у нього був оборонний, зазначив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

"Група військ РФ у тимчасово окупованій Луганській області і справді одна з кращих за комплектацією особового складу, штатною комплектацією підрозділів технікою і за забезпеченням. Але тільки тому, що всі інші угруповання військ у зоні бойових дій гірше за неї. Вона найкраща не тому, що у цілому найкраща, а тому, що у решти справи йдуть набагато гірше", - пояснив експерт. На його думку, дане угруповання військ досить довго могло б тримати оборону, але не наступати.

"Кілька висновків, які ви повинні зробити. Перший - який результат цього наступу за минулі півтора місяці? Другий - коли ви кидаєте війська, придатні більше для оборони, у наступ, який не приносить результатів, чим це закінчиться у перспективі для можливостей цією групою військ вести оборонні дії? Висновки напрошуються самі. Російське командування кинуло своїх лемінгів у "м'ясорубку", яка може завершиться досить передбачувано для всього плацдарму, і ми розуміємо не на чию користь", - підсумував Коваленко.

У Малі повстанці знищили колонну ЧВК Вагнер. Смерть карателя прийняв відомий рашистський пропагандист, що сіяв ненависть до українців

неділя, 28 липень 2024, 8:40

"Кращі солдати Росії" наразі ганебно тікають від "купки дикунів", відступаючи вглиб країни разом з військами місцевої хунти, котрим мали показати як треба по-справжньому воювати. Під час удару повстанцями-туарегами по колоні приватної військової кампан...